pixel

Мазилката си търси майстора…

Национален конкурс на RÖFIX за най-оригинална завършваща мазилка DECOR Майстор

Новите тенденции в строителството са предизвикателство, което RÖFIX приема с готовност да отговори на модерните изисквания. Затова RÖFIX поставя началото на платформата „Лигата на майсторите“, която има за цел да поощрява и затвърждава добрите строителни практики в България. „Майсторлъкът“ винаги е бил на почит и уважение. Със своята работа майсторите всеки ден ни показват нови идеи за постигане на уникални мазилки на стените, както за фасади на сградите, така и вътре в дома ни и го правят по-уютен, по-стилен, по-красив! Екипът на RÖFIX не крие възхищението си от уменията на българските майстори и си постави за цел да ги поощри!

Като част от платформата „Лигата на майсторите“ RÖFIX организира Националния конкурс за най-оригинална завършваща мазилка DЕCOR Майстор. Търсят се онези майстори на мазилки, които носят в себе си оригиналното мислене, уникалната сръчност и състезателен дух. Ще се стимулират тези, които предложат нови техники за обработка на мазилката, оригинални декоративни структури, точност при полагане, знания относно техническите характеристики на строителните материали и най-вече – въображение и талант. Най-успешно представилите се ще получат уникални награди! Конкурсът се провежда в периода от 12.09.2016 г. до 30.01.2017 г., включително в три основни етапа. Регистрации за участие ще се приемат до 23:59 часа на 31.10.2016 г. на специално създадения сайт decormaistor.bg.

Конкурсът ще се проведе в три основни етапа. Първият етап на конкурса е регистрацията. Всеки участник ще може да се регистрира и да качи снимки на неограничен брой видове мазилки, изработени от него. Вторият етап на конкурса дава възможност за всяка снимка на оригинални завършващи мазилки, качена на сайта decormaistor.bg, да се гласува свободно от посетителите.

Снимките, събрали най-много харесвания, ще продължат в следващия – трети етап.

По време на третия етап от надпреварата всеки майстор ще предостави мостра на своята мазилка, с която се е класирал напред. Първите трима участници от всеки регион ще получат поощрителни междинни награди.

На специален спектакъл с много VIP гости от строителния сектор и извън него, и след забавни и оригинални предизвикателства, пред класиралите се майстори ще бъдат обявени първите трима победители. Носителят на Първа награда ще грабне екскурзия за двама до Австрия с посещение на завода на RÖFIX в град Рьотис. Класиралият се на Второ място ще спечели едноседмична почивка за двама в СПА-хотел в Банско, а за достигналия до почетното Трето място наградата е СПА – уикенд за двама във Велинград.

                                                   За контакти и повече информация – RÖFIX.

Може да харесате още...