pixel

Заложи на RÖFIX математика, за да ти излязат сметките

Roefix

Промоционалните НЕравенства при завършващите мазилки носят печеливши решения

Да строиш или ремонтираш е отговорна задача! Омръзна ти да правиш компромиси и да търсиш точното решение в морето от завършващи мазилки на пазара? Опитваш се да оптимизираш фасадата бързо и лесно, но имаш огромното желание да ти излязат сметките и да си “на плюс”, когато става дума за съотношението цена-качество!

Заложи на пастьозни завършващи мазилки от RÖFIX – така наистина ще ти излязат сметките

Всеки строител и инвеститор е спокоен, когато има за свой партньор производител с повече от 70 години доказан опит в областта на енергийно ефективните фасадни системи.

Фасадата е гордостта на всяка еднофамилна или многофамилна сграда. Правилно избраният материал ще предпази външните стени от механични повреди, от мухъл и плесени, от въздействието на влага и силни валежи и ще направи външния вид на къщата отличаващ се и естетичен. Практично избраната структура на мазилката ще спести неприятните замърсявания, а възможността за богата гама от цветови решения ще придаде характер и индивидуалност на дома.

За постигане на представителна и красива фасада един от най-търсените строителни материали е пастьозната завършваща фасадната мазилка. Тя е лесна за използване и има редица предимства в зависимост от вида ѝ.

RÖFIX предлага богата гама от видове завършващи мазилки в кофа. А сега те са в изключително атрактивна промоция под мотото RÖFIX Математика!

Roefix

Промоционално предложение 2=3

Купи 2 кофи мазилка RÖFIX SilikonHarzputz Premium и вземи още 1 кофа подарък. Заложи на силиконова мазилка с водоотблъскващ ефект и висока защита от микроорганизми!

Roefix

 

Промоционално предложение 3=4

Купи 3 кофи мазилка RÖFIX Sisi-Putz® Vital и вземи още 1 кофа подарък. Избери силикон-силикатна мазилка за паропропусклива фасада и брилянтни устойчиви цветове!

Roefix

 

Промоционално предложение 4=5

Купи 4 кофи мазилка RÖFIX Sisi-Putz® Basis и/или Silikon Basis, и/или Silikat Basis и вземи още 1 кофа подарък. Довери се на базисна мазилка с прекрасно балансирано съотношение от доказани качества и цена!

Roefix

 

Промоционално предложение 5=6

Купи 5 кофи мазилка RÖFIX KHP Basis и вземи още 1 кофа подарък. Заложи на лесна за обработка полимерна мазилка и възможността за оцветяване в богата гама от цветове!

Roefix

 

Промоционалните условия са валидни за посочените тук продукти и са в сила от 04.04.2022 г. до 31.05.2022 г.

RÖFIX мазилките, които се получават като подарък в тази промоция, не са оцветени, а са бели. Клиентът заплаща допълнително оцветяването им. Прочетете повече на сайта.

Roefix

Най-бързият и лесен начин да зададеш своя въпрос и да получиш професионална консултация от екипа на RÖFIX е, като се обадиш на безплатен кратък номер *2020.

Може да харесате още...

Izolacii.eu