Метална илюзия – нова серия фаянс от Villeroy&Boch

Fliesen 1

Със своята серия Metalyn Villeroy&Boch Fliesen адаптира и обединява в керамични плочки специфичната визия на метала и бетона, която напълно съответства на архитектурния вкус на времето.

Fliesen 2Новият дизайн създава изключителна атмосфера – от изчистена до екстравагантна, и затова е особено подходящ за по-висок клас частни или търговски проекти. Експресивните, хармонично съчетани цветове – сребро, перла, бронз, желязо, стомана и оксид, са основата на многообразни възможности за индивидуални дизайнерски концепции. Общото между гранитогреса (Vilbostone – разработка на компанията) е висококачествената обработка (финиш) на повърхността, която наподобява елоксация и придава на пода или стената метална визия.

Всички подови плочки имат устойчивост на хлъзгане R10 и се предлагат в размери 30х60 см, 60х60 см, 80х80 см и 60х120 см. Естетичният връх на серията обаче са декоративните плочки, подходящи за всички цветове. Техният елегантен геометричен десен, състоящ се от фини, ръждиви диаманти и кубчета, създава изящния ефект на илюзията. Декорът се предлага в размери 60х120 см и 30х120 см.

Особено впечатляваща визия се създава с помощта на форматите Optima 120×120 cm и 120×260 cm, благодарение на които големи площи могат да бъдат реализирани с минимум фуги.

Може да харесате още...