Метални покривни системи с безкомпромисен дизайн и изпълнение

Zambelli

Покривните метални системи RIB-Roof, произведени от алуминиеви и стоманени профили от немската компания Zambelli, се отличават с отлични технологични качества, лекота и лесен монтаж. В проекти като супермаркети, детски градини или училища, в средни спортни зали или търговски сгради, както и в огромни и сложни летища и футболни стадиони – металните покривни системи RIB-Roof винаги следват същите принципи.

Zambelli

Съвременните производствени техники и оборудване, високата степен на автоматизация и широка гама приложения гарантират функционалността и гъвкавото адаптиране на металните покривни системи RIB-Roof. Отразяваща и пречупваща светлината, повърхността на профила RIB Roof създава визуално интересни и живи структури, които се комбинират, за да създадат хармоничен цялостен вид.

RIB-покривът e конструиран така, че да не възниква напрежение при натоварване от вятър и да се абсорбират напреженията, предизвикани от температурата, тъй като материалът може да се разширява при температури между -20 и +80°С без да се повреди. Дали в планината или на морския бряг – профилните листове се противопоставят на най-суровия климат.

Zambelli

Профилите предлагат и максимална безопасност срещу природни бедствия и пожари. Освен това конструкцията не се нуждае от поддръжка. Монтажът също е изключително ефективен благодарение на клипс система. В зависимост от материала, натоварването на покрива е от 2 до 8 kg/m².

За повече информация: Zambelli

Вижте също...