Уплътняваща система за скатни покриви

Новото уплътнение Valut, предлагано от немската компания BayWa осигурява нова херметична система за скатни покриви. В комбинация с високоефективна топлоизолация, уплътнението предоставя ефективно енергоспестяващо решение. Системата е подходяща както за ново строителство, така и за обновяване и ремонт на тавани.

Топлоизолираният и херметически затворен корпус е от решаващо значение за енергийно ефективното строителство, така че никаква топлина да не се губи през отворите. Това спестява разходите за енергия и отопление през цялата година. Това допълнително намалява и CO2 емисиите, което прави херметичната система положителен принос за опазването на климата. Въздушно уплътняващата система Valut air connect се състои от филтри за пароизолация, специални самозалепващи ленти и свързващи лепила. Бариерите за пара образуват херметически затворен слой, за да предпазят конструкцията в интериора съгласно DIN 4108-7.
Херметичната връзка на пароизолационните уплътнения към конструкцията се осигурява от свързващите лепила. В зависимост от основата, вида на проникване и областта на приложение, клиентите имат възможност да изберат подходящото решение от гама лепила и уплътнители. Грундът без разтворители допълва продуктовата гама.

За повече информация: BayWa

Вижте също...