Micro Cem – циментово покритие от ново поколение, с впечатляваща здравина и декоративни ефекти

Micro Cem

Най-новият продукт на Теразид е водоустойчив и подходящ за хоризонтални и вертикални повърхности в интериора и екстериора

Micro Cem е най-новият хит при проектирането и обзавеждането на жилища, хотели и офиси. Продуктът на базата на микроцимент и специални смоли е напълно водоустойчив и изключително здрав, което го прави изключително подходящ както за екстериор, така и за реализирането на смели интериорни проекти.

Той е артистичен и лесен за употреба материал, позволяващ осъществяването и на най-смелите дизайнерски идеи. Със своята красота и стилна визия, Micro Cem не отстъпва на добре познатите луксозни декоративни мазилки, нещо повече – с него може да постигнете всеки желан ефект в зависимост от техниката, която използвате.

Друго уникално свойство на продукта е неговата способност да прилепва върху всеки вид стабилна и добре изсъхнала повърхност. Всички тези качества превръщат Micro Cem в едно от най-добрите решения, както за интериор, така и за открити пространства. Той е изключително подходящ за бани, кухни, басейни и мокри помещения, тъй като е 100% устойчив на течаща вода и висока влажност.

Micro Cem

Макар да се препоръчва полагането му да се извършва от специалисти, продуктът е много подходящ и приятен за работа и за всеки начинаещ ентусиаст, който иска сам да реализира своите идеи. Micro Cem се предлага в цветове – нюанси на сивото, и създава впечатляваща индустриална визия и стил в унисон с най-новите тенденции в интериорния дизайн. Значително предимство е гъвкавостта на материала, което Ви позволява неизброими възможности за експериментиране и постигането на най-разнообразни релефи.

Ако ви предстои ремонт на баня, а къртенето на старите плочки ви хвърля в ужас, Micro Cem може да бъде вашето спасение. Само за 3-4 дни, директно върху старите покрития, в мечтаните от Вас цветове и форми и на достъпна цена, този материал напълно ще преобрази всяко помещение. С различните техники постигате различни ефекти – огледален блясък, мрамор, камък, рустик, индустриален стил.

Освен своята неповторима визия Micro Cem има и други „скрити“ предимства. Повърхностите, покрити с микроцимент, са без прекъсвания, без фуги и лайстни и не задържат мръсотия, което ги прави изключително лесни за поддръжка и почистване. Той е и добър топлинен проводник с мек и приятен допир и поради тази причина често се използва при подово отопление или в бани и душ кабини.

Micro Cem

Поради високата си износоустойчивост той е подходящ за всяко помещение в дома (под и стени), както и за външни пространства, изложени на атмосферни влияния. Дори и да бъде наранен вследствие на изпускане на тежки предмети или надраскване от дългогодишно натоварване, има лесно и бързо решение за неговото възстановяване – подобно на дървения материал – чрез леко шлайфане и прилагане на нов слой върху износените участъци.
Micro CemКачеството му да прилепва перфектно върху всеки вид повърхност прави неговите приложения практически неизброими. Нанася се върху мазилка, гипсокартон, бетон, МДФ и дори обикновени керамични плочки и гранитогрес с минимална дебелина от 2-3 мм. Водоустойчив и водонепрoмокаем, той е изключително подходящ за градини, външни барбекюта и мебели.

Развихрете въображението си и създайте впечатляващ стил на всяко помещение с ефектите на Micro Cem.

Повече информация за продукта.

Вижте също...