Минималистични цокли с опционално осветление

eclisse

Тенденцията към минимализъм и намален дизайнерски език понякога води до стенни врати и рамки, които визуално се сливат със стената. За да допълни този минималистичен ефект производителят на врати Eclisse вече предлага и профили за первази, с които преходът от стената към пода може да бъде много намален. Новите первази се предлагат по избор и с LED технология за осветление.

eclisse

Профилите от алуминий имат три камери, които осигуряват висока якост на цоклите. Благодарение на техните специални свързващи елементи, те могат да бъдат точно съчетани помежду си. По този начин монтирането на перваза също е възможно да се извърши по стълбищата.

eclisse

Профилите с височина 60 мм са подходящи за плочи с височина от 58 мм и са съвместими с продуктовата линия на Eclisse Syntesis Collection. Монтираните на стената цокли не са просто визуален акцент – е също така предлагат предимството, че мебелите могат да бъдат опрени директно към стената, като така никакъв прах и мръсотия не могат да се разпръснат на последната.

За повече информация: Eclisse

Вижте също...