pixel

Многофункционална хидроизолация на сгради

Remmers

MB 2K е геният сред многофункционалните уплътнения за сгради на Remmers. Добре познатите качества на този универсален модел бяха допълнително подобрени през последните години. Освен че запълва пукнатини при минимална дебелина на слоя и има изключително краткото време за съхнене, MB 2K може да се обработва с всички обичайни техники.

Приблизителният разход на милиметър сух слой е 1,1 kg/m². Продуктът е много гъвкав и разтеглив, има висока якост на опън върху почти всички основи и е с изключителна устойчивост на натиск. Върху него може да се нанася боя, устойчив е на UV лъчи, както и на замръзване и не се поврежда от соли за размразяване. Remmers MB 2K се отличава със своята многофункционалност също и в областта на приложението. При ръчно нанасяне майсторът може да избира между шпакловане, разпръскване или дори нанасяне с валяк.

Remmers

При труднодостъпни преходи и при малки повърхности, като например в зоната на контакт със стената или при цокъла, се е наложило полагането по метода на суспензията. При по-големи площи се препоръчва обработка със шпатула. Нанасянето на Remmers MB 2K чрез пръскане е особено ефективно. Благодарение на машинната технология, подходяща за строителната площадка, пръскането е икономична алтернатива на ръчното нанасяне за площи от около 40 до 50 м².

Снимки: Remmers

Може да харесате още...

Izolacii.eu