Модерен лек кофраж за стоманени конструкции

Peri

Многостранните възможности за приложение и независимата от кран работа на лекия системен кофраж правят системата DUO от немската компания Peri универсален спътник за голямо разнообразие от строителни работи – независимо дали общинско строителство, ново строителство и реконструкция на съществуващи сгради, градинарство и озеленяване или селскостопанско и специално строителство.

Peri

Една модерна конюшня в момента се строи в Германия с тази система. Благодарение на нея е необходим екип от само двама души и три месеца, за да се изгради цялата носеща структура, включваща хранилище за тор, както и всички необходими основи, стоманобетонни колони и парапети.

Peri

Опитният екип използва иновативния композитен кофраж DUO от PERI за реализиране на основи, парапетите, бетонните колони с височина 2,00 м и стоманобетонните стени с височина до 3,00 м. С общо 400 м² кофраж, всички бетонни компоненти могат да бъдат ефективно положени и бетонирани, без да се използва кран.

Благодарение на DUO елементите, най-тежкият от които е само 25 кг, цялата работа може да се извърши почти без инструменти и изцяло без да е необходимо използването на кран, което спестява време.

За повече информация: Peri

Вижте също...