pixel

Набират бургаски строителни работници за Израел

Агенцията по заетостта подновява набирането на професионални строителни работници за временна заетост в Израел. Документи на кандидати се набират постоянно в Бюрото по труда в Бургас.

Израел търси наши работници за кофражисти (индустриален строителен кофраж, дървен кофраж). Разчитането на строителни планове е задължително; арматуристи Разчитането на строителни планове е задължително; работници по полагане на керамични облицовки по подове и стени; мазачи.

Израелската страна е посочила, че кофражисти и арматуристи ще бъдат търсени и наемани с приоритет.

Избраните български работници ще подпишат едногодишен трудов договор с възможност да бъде продължен до максималния срок от 3.5 години, считано от датата на първото им влизане в Израел. В договора ще бъдат отразени всички трудови условия.

Изисквания към кандидатите: да са български граждани; да са на възраст между 25 и 50 години; да не са работили в Израел; да нямат родители или деца, които да работят в Израел; да не са осъждани; да са медицински и физически подходящи за усилена работа в строителния сектор, при израелските климатични условия, включително и за работа на височини и да не страдат от определени заболявания (туберкулоза, хепатит, сифилис, гонорея, СПИН).

Кандидатите трябва да подадат в Бюрото по труда по местоживеене следните документи: заявление за кандидатстване; копие на страницата с личните данни от задграничния паспорт. Ако кандидатът няма задграничен паспорт, може на този първи етап на кандидатстване да приложи лична карта; копие на свидетелство за съдимост, издадено за работа в чужбина.

Минималната брутна стартова заплата на работник в строителството в Израел е приблизително 1540 USD/месец (1 USD ≈ 3.80 NIS) за изработени 211 часа месечно. Всеки допълнително изработен час над 211 часа се заплаща като извънреден.

dir.bg

Може да харесате още...