pixel

Над 70 нови фирми изложители в Българска строителна седмица

Международното изложение Българска строителна седмица разширява своите мащаби и продължава да привлича български и чуждестранни компании. Над 70 до този момент са новите фирми изложители в специализирания форум, който ще се проведе от 15 до 18 март в Интер Експо Център – София.

Това ще бъде 17-ото поредно издание на Българска строителна седмица, отчитаща ръст от над 30% в броя на изложителите и заетите площи спрямо последното издание. Свои щандове ще разположат компании от България, Германия, Италия, Чехия, Полша, Румъния, Турция и Молдова.

Форумът отново ще събере под един покрив представителите на целия строителен сектор – водещи български и международни производители, дистрибутори, търговци, клиенти, инвеститори, експерти и иноватори. През тази година са включени и три нови тематики – „Дървото в конструкциите“, „Реновиране на домовете“ и „Енергийна ефективност“.

Изложението ще бъде придружено от богата съпътстваща програма, обещават организаторите. В нея са включени семинари за актуалните проблеми, фирмени презентации, тематични лекции, както и професионални обучения в сферата на 3D проектирането.

fakti.bg

Може да харесате още...