pixel

Настилки Amtico – здрави LVT подове за зони с голям трафик

Amtico Form

Продуктите на Amtico за подови настилки не само изглеждат автентично, но и са по-здрави от естествените материали, които само имитират, предлагайки на архитектите гъвкави решения и по-голяма свобода.

За много приложения класическият паркет с топлите си естествени дървесни тонове и традиционни модели на полагане е безспорният фаворит. А също и подовата настилка от естествен камък. Но когато става въпрос за намиране на решение за зони с интензивен трафик, където циркулира голям брой хора, танцува се или е възможно да падне на пода цял поднос с напитки – тогава трябва да се обмислят алтернативи.

Amtico Form

Британският производител Amtico отдавна е специалист по LVT подови настилки – луксозни винилови плочки, чийто външен вид и усещане са много близки до естествените материали, но които са по-устойчиви от дървото или мрамора. Всички серии продукти на Amtico са проектирани по такъв начин, че визуално да предават впечатлението за естествени цветове, повърхности и структури.

Amtico Form

За да работи илюзията, Amtico не разчита на просто фотореалистично възпроизвеждане, т.е.печат на винилови повърхности. Вместо това, особеностите на определен вид дървесина с нейните неравности и възли са направени правдоподобно чрез перфектно съчетани извивки и вдлъбнатини, които са видими от всеки зрителен ъгъл.

Дори най-фината шарка при оригиналните материали може да бъде намерена в подовете на Amtico. Информационните листове за всеки продукт предоставят подробности за важни аспекти като устойчивост на огън, хлъзгане и износване или шумоизолация.

Amtico Form

За новата колекция Form дизайнерите на Amtico са проучили фините характеристики на естественото дърво и камък, за да създадат винилова гама, възможно най-близка до природата. Колекцията включва 30 дизайна на дърво и шест на камък. Като допълнение текстурата на повърхностните структури е разработена в три варианта: Artisan Emboss, Natural Wood Grain Emboss и Ceramic Emboss.

Amtico Form

На уебсайта на Amtico клиентите могат да видят в дигитален вид, как би изглеждал вариант от серияата Form при определена подредба на плочки или дървени панели в дадено пространство. Инструментът за визуализация ви позволява да качите снимка на стаята и да добиете първо впечатление за пространството с въпросната схема на подовата настилка.

Amtico Form

Може да харесате още...

Izolacii.eu