pixel

Триизмерни акустични панели оформят интересни комбинации

Jasmine Panel

При тези звукопоглъщащи стенни панели дизайнът и функцията вървят ръка за ръка. Както при китайската логическа игра Танграм, отделните панели с триъгълна форма могат да бъдат сглобени във всевъзможни комбинации. Триизмерните елементи Jasmine Panel са част от колекцията Soundwave на шведския производител Offecct. Дизайнът на акустичните панели е дело на продуктовата дизайнерка Layla Mehdi Pour, за която взаимодействието между ред и неправилни форми е от основно значение. Комбинацията на еднакви геометрични структури може да доведе до създаването на елемент с нова форма.

Jasmine Panel

Можете да избирате от три цвята – светлокремав, сив и антрацит. Размерите на един елемент са 508 мм x 585 мм, с максимална дебелина 73 мм и общо тегло 1,2 кг.

Полиестерният стенен панел е с функция на порест абсорбатор на звук и прави речта в помещенията по-разбираема. Той е особено подходящ като допълнение към акустични тавани Така шумът може да бъде намален в офиси, ресторанти и други места за срещи, за да направи престоя в тях по-приятен, а едновременно с това да бъде част от дизайна на интериора.

Може да харесате още...