Немечек България организира Future of Design 2018

Future of Design е събитие, което събира на едно място професионалисти от сферите архитектура, ландшафтно проектиране, сценография, интериорен дизайн, строителство, инвестиции в недвижимо имущество, които се интересуват от чуждестранните добри практики и доказани работещи решения в сектора. Организира се за четвърта поредна година от Немечек България в партньорство с Vectorworks, Inc.

Изпълнителният директор на водещата американска компания Vectorworks, Inc. – д-р Биплаб Саркар, ще представи последните тенденции при развитието на съвременните дизайн и BIM софтуерни решения. Ще разберете кои са най-новите технологични инструменти в сферата, които подпомагат креативността, съвместната работа и ефективността на специалистите в световен мащаб.

Събитието ще се проведе на 4 октомври от 17:00 ч. в хотел Арена ди Сердика, известен с останките от римския амфитеатър на античния град, датиращи от III-IV век. Разговорите и презентациите ще бъдат в приятна атмосфера, предразполагаща към професионално сътрудничество и създаване на контакти.

Регистрация

Вижте също...