Нов дизайнерски профил от MN Metall предлага безкрайни възможности за комбинации в дизайна на фасади

Metall 1

Модерната фасадна облицовка може да превърне всяка сграда в оригинално бижу. С новия фасаден профил wellTEC®, SW-48/100-45/60-18/76 MN Metall предлага на своите клиенти практически неограничена гъвкавост, прецизност и креативност. Благодарение на трите различни вълнообразни форми са възможни всякакви разнообразни комбинации, които могат да намерят приложение от сгради на летищни терминали до къщички за игра на деца.

Като специалист в обработката на ламарини, MN Metall знае какво е необходимо за проектирането на изключителни облицовки за фасади. За да предложи още по-голямо многообразие и гъвкавост, компанията разработва новия дизайнерски профил wellTEC® SW-48/ 100-45/60-18/76. Той се характеризира с три различни вълнообразни форми, които могат да се съчетават в най-различни комбинации.

Продуктът предлага възможност за облицоване на фасади с неравномерен профил. Различните височини на металния профил позволяват реализацията на оригинални проекти с триизмерен ефект. В допълнение, профилът може да бъде изработен от екстра широк детайл с ширина до 2000 мм.

В продължение на добрите традиции на MN Metall дизйнерските профили wellTEC® се произвеждат от различни материали като алуминий, стомана, неръждаема стомана, цинк, мед или месинг, както и с различни дебелини от 0,7 до 1,0 мм. При поискване от страна на клиента е възможно изпълнение и доставка на перфориран профил.

Вижте също...