Ursa с участие в Международна конференция за фасаден инженеринг

ursa

Петата Международна фасадна конференция, организирана от Етем, се проведе на 16-ти ноември в София. Професионалисти от цял свят споделиха своя опит в предизвикателни проекти и най-съвременните им реализации. Професионалният глобален форум се провежда на всеки две години като фокусът му пада върху най-новите тенденции във фасадния инженеринг, устойчивостта и архитектурата.

Тази година събитието беше с тема Rising Beyond. Пренасянето в бъдещето беше подкрепено от всички лектори, които представиха почти невъзможни за осъществяване проекти без помощта на дигитализация, автоматизация и най-новите технологични решения в архитектурата. Смелото предизвикателство на формите, конструкциите и средата на всички показани сгради и споделените с аудиторията решения, превърнаха самата конференция във визия за бъдещия дизайн на сградите и строителната индустрия.

Ursa беше част от тази забележителна конференция и г-н Влада Безбрадица се възползва от възможността да представи нарастващите нужди от изолация. Той поясни тенденциите за по-устойчив и енергийно ефективен сграден фонд и намаляването на емисиите на CO2 в целия жизнен цикъл на сградите. Продуктите на Ursa за фасадна изолация напълно отговарят на всички нови изисквания по отношение на спестяването на енергия и въглеродни емисии не само, когато са монтирани в сградите благодарение на ниската си топлопроводимост, но и през целия им жизнен цикъл. С 70% рециклирано стъкло във суровинната фаза и с до 50% по-ниската си плътност спрямо други продукти, материалите на URSA предполагат по-малко арматура в конструкциите и значително по-малко транспорт за депониране след разрушаването на сградите, с което URSA предлага грижа и защита за хората, сградите и планетата. И освен това URSA успя да спести 139 000 т CO2 през 2018 г. с инициативата си Ursa Goes Green.

За контакт и повече информация – Ursa.

Вижте също...