pixel

Нов системен панел от минерална вата за повърхностно отопление

Schütz Energy Systems

Schütz Energy Systems разширява серията си от системи Velcro с нови варианти на Velcro fleece, както и със системния панел Fiberklett с минерална изолация. С тях могат да се постигнат ниски монтажни височини и по-добри спецификации за пожарозащита и звукоизолация при удар.

Системният панел Fiberklett от минерална вата се препоръчва не само за системи за подово отопление в съществуващи сгради с тавани от дървени греди, но и за нови сгради. В момента все по-актуални стават по-високите изисквания за пожароустойчивост и звукоизолация при удар. В този случай Fibreklett може да съчетае предимствата на технологията Velcro system с тези на минералната вата.

Schütz Energy Systems

Използваната минерална вата се състои почти изцяло от естествени минерални суровини и може да се рециклира отново. Като изолационен материал с клас на пожароустойчивост А1 съгласно DIN EN 13501-1, тя е незапалима и по този начин допринася за превантивната противопожарна защита. Благодарение на отворената пореста структура на минералната вата Fiberklett MW имат също така висок звукоизолационен ефект и служат за топлоизолация.

Снимки: Schütz Energy Systems

Може да харесате още...

Izolacii.eu