Нова изолационна боя на водна основа с матово покритие

Classidur-RenoPerfect

Classidur RenoPerfect от швейцарската компания Vernis Claessens S.A. е нова боя за обновяване на интериора. Продуктът е с много висока покривност и изолира петна от вода, мазнини, никотин и сажди. Боята за обновяване е с дълбоко матово покритие и може да бъде оцветена в пастелната гама, като така не е необходимо допълнително обработване за постигане на цветни ефекти.

Classidur-RenoPerfect

Classidur RenoPerfect позволява хомогенен вид на повърхностите, без петна и ленти дори при падаща косо светлина. Доброто нанасяне на продукта и дългото време за обработка позволяват създаването на професионален резултат дори при големи площи. Поради устойчивостта на мокро абразивно износване съгласно клас 1 на EN 13300, покритието е подходящо и за стени с по-висока степен на замърсяване и натоварване.

Classidur-RenoPerfect

Вътрешната боя на водна основа може да бъде нанесена с мече, четка или чрез пръскане без да е необходимо грундиране върху много субстрати, включително гипсокартон. След един час покритието става устойчиво на допир, а след четири часа, или веднага щом първият слой стане матов, може да се нанесе втори слой.

За повече информация: Vernis Claessens S.A.

Вижте също...