Нова многообразна колекция от органични настилки Purline

Wineo

Органичните настилки на компанията Wineo са сред най-екологичните трайно еластични подови настилки на пазара. Без хлор, без пластификатори и без разтворители, освен екологичните преимущества те са и изключително устойчиви. В допълнение, подовата настилка се предлага в повече от 120 дизайна – това се отнася и за органичните варианти от серията Purline 1500. Те се предлагат в пет варианта за формат от XS до XL и индивидуални повърхности.

Wineo

Колекцията предлага 36 атрактивни дървени декора във формати XS (600 х 100 мм), L (1200 х 200 мм) и XL (1500 х 250 мм). Освен това в колекцията могат да се намерят осем каменни декора във формат XL (1000 x 500 мм). Акцент в тази колекция е синтезът – той е посветен на актуалната тема “сиво” като общ дизайнерски тон. С гама от 16 нюанса на сивото и хармоничен флорален и декоративен дизайн, тази линия обещава перфектния нюанс на сивото за всеки стил на интериорен дизайн.

Wineo

Органичното подово покритие Purline wineo 1500 е полиуретаново покритие с дебелина 2,5 мм за свързване. То се базира на Ecuran, композитен материал от компанията Windmöller, който се произвежда предимно от растителни масла като рапично или рициново масло и естествено срещащи се минерални компоненти като тебешир. Покритието се произвежда без хлор, без пластификатори и без разтворители. Освен това е UV устойчиво, устойчиво на температура, без мирис и лесено за поддръжка. Чрез спестяване на вода, продукти за грижа и почистване до 30%, то е забележително икономично през целия си експлоатационен живот в сравнение с конвенционалните, еластични подове.

За повече информация: Wineo

Вижте също...