pixel

Нова продуктова линия облицовки за външна употреба

Codex

Производителят на строителна химия Codex си е създал име с продуктите си за облицовки. Сега новата линия за външна употреба X-Terra трябва да изгради мост към озеленяването и градинарството.

X-Terra Line се състои от шест подбрани основни продукта за структурна хидроизолация, полагане на разтвори, фугиращи смеси и специален бетон. Codex X-Terra 200 е бързосъхнеща, двукомпонентна реактивна хидроизолация за строителни елементи в контакт със земята. Codex X-Terra 22 са свързващи и контактни суспензии, които позволяват сигурно полагане на горния слой. Под наименованието Codex X-Terra 400 се продава дренажен еднозърнест разтвор за трайно полагане на настилки, изкуствен камък и гранитогрес. Codex X-Terra Base е еднокомпонентна фугираща смес за дренажни фуги на тераси, Codex X-Terra Prime – 2-компонентен разтвор за фугиране на настилки с високи натоварвания, а Codex X-Terra Turbo, готов бетон за бързо поставяне на основи за стълбове за огради, детски кули за игра, люлки или въртящи се сушилни за дрехи.

Codex

Всички продукти са специално разработени за изискванията за работа на открито, като например влажност и климатични колебания, дължащи се на високи температури или замръзване. Пълната гама се допълва от системите за полагане при балкони и тераси BalkuDrain, BalkuSlim, BalkuDrop и BalkuCem.

Снимки: Codex

Може да харесате още...

Izolacii.eu