Нова течна уплътнителна система от Klöber

HydroStopEU_Kloeber

Немската фирма Klöber представи HydroStopEU AlphaHybrid 5300, разработен от компанията нов екологично чист течен уплътнител. Системата на основата на полиестер не съдържа разтворители, пластификатори и опасни вещества и е тествана съгласно ETAG 005 (ETA-13/0654).

HydroStopEU_Kloeber

Новата хидроизолационна система може практично да се използва независимо от времето, тъй като може да се обработва безопасно дори при ниски температури и висока влажност. Тя може да се използва на различни основи и не изисква грунд в много приложения, а уплътняването с патентования грунд може да бъде преимущество при взискателни повърхности.

HydroStopEU_Kloeber

HydroStopEU AlphaHybrid 5300 е подходящ и за уплътнения на водни потоци или улуци. Материалът допълнително се характеризира с висока еластичност и якост на опън. Течното уплътнение се предлага в три стандартни цвята – светло сиво, антрацит и бяло. Поради високия си вискозитет, системата може да се използва и за вертикални приложения за сигурен и визуално привлекателен резултат. Това позволява полагането на висококачествено покритие на балкони, изби или мокри помещения.

За повече информация: Klöber 

Вижте също...