Нови винтове за бетон ULTRACUT FBS II от Fischer

ULTRACUT FBS

Новите висококачествени винтове за бетон от немската компания Fischer гарантират абсолютна лекота при монтажа. Винтовете ULTRACUT FBS II са изработени от поцинкована стомана (диаметър 8-14) и неръждаема стомана (диаметър 8-12). Геометрията на резбата им позволява бърз и лесен монтаж.

ULTRACUT FBS

Тези винтове са идеални за фиксиране на парапети, конзоли и стелажни системи. За вътрешни приложения са подходящи версиите от поцинкована стомана, а за външно приложение се препоръчват версиите от неръждаема стомана със специален закален червен връх. Асортиментът винтове включва различни изпълнения на формата на главата.

ULTRACUT FBS

Винтът ULTRACUT FBS II 6 от поцинкована стомана предлага с уникалната си геометрия на резбата бърз и лесен монтаж. Той се прорязва дълбоко в бетона и осигурява максимална товароносимост. ULTRACUT FBS II 6 е перфектно проектиран за приложения като закрепване на тръбни трасета, канални системи, вентилационни канали и съоръжения в инженеринга на строителните услуги, като също се предлага в различни изпълнения за главата.

За повече информация: Fischer

Вижте също...