pixel

Нови биоразградими опаковки на каменната вата

Izocam

Като един от лидерите в изолационната индустрия, фирма Izocam приема за изключително важна своята мисия при постигането на 17-те цели за глобално развитие на ООН. Със своята дейност, Izocam дава своя принос и подпомага постигането на следните 8 цели:

– Добро здраве и благополучие;
– Достъпна и чиста енергия;
– Сигурна работа и икономически растеж;
– Индустрия, иновации и инфраструктура;
– Устойчиви градове и общности;
– Отговорно потребление и производство;
– Борба с климатичните промени;
– Партньорства за целите.

Нов принос към изпълнението на тези задачи е промяната на опаковките на каменна вата, произвеждана от нашия партньор. При производството на новите опаковки от ново поколение се използва по-малко количество боя. Те са полупрозрачни и бели, с преконфигуриране на размерите и използваните материали. Това води до намаляване на въглеродния отпечатък при производството на опаковки и показва грижата за околната среда и човешкото здраве. Увеличава се и видимостта на продуктите, вътре в опаковката. Това улеснява дейностите по съхранение и обработка на материалите. Подобно на наскоро обновените опаковки на стъклената вата, новите опаковки се отличават с опростен дизайн и лесно четливи надписи.

Продуктите на Izocam имат и EUCEB сертификат, който се издава само на биопродукти, а биоразградимостта също е важна за целите на устойчивото развитие. Фирма Izocam е един от първите производители на топлоизолации, на които е издаден такъв сертификат.

Можете да дадете своя личен принос за изпълнението на глобалните цели, като използвате продукти с тези опаковки.

Di trade

За контакт и повече информация може да се обърнете към специалистите на Ди Трейд Груп.

Може да харесате още...

Izolacii.eu