Нови продукти от гамата Knauf FireWin за пасивна пожарозащита

Knauf

Кнауф предлага иновативни системи FireWin, които спират разпространението на огъня, докато бъде изгасен.

Гамата от продукти FireWin се разширява и усъвършенства с всяка изминала година. Освен, че са ефективни, с тях се работи бързо и лесно. Потребителят получава решение с един продукт и спестява разходи за материали и време за монтаж. Използването на продуктите FireWin позволява по-бързо и ефективно изпълнение на изискванията за огнезащита.

Knauf

Продуктите се делят на две групи: запълващи уплътнители и уплътнения за линейни фуги и отвори. Всички те са сертифицирани, включително със сертификати за екологичност. Тествани са, съвместими и лесни за приложение. Сертификатите за екологичност доказват, че продуктите FireWin гарантират оптимален микроклимат в помещенията, което е важно не само за защитата от пожар, но и за природата, здравето и комфорта ни. Много от тях осигуряват освен огнезащита, също така и звукоизолация и въздухоплътност.

Knauf

Вижте продуктовата гама FireWin.

Knauf

Приложение и монтаж

Правилното приложение и монтаж на FireWin продуктите е от особено важно значение. Те трябва да се използват по предназначение и да защитят от опасността за пожар.

Абонирайте се за нашия YouTube канал и гледайте специализирани видеа за приложението и инсталацията на всеки продукт.

Когато става въпрос за пожарна безопасност, изборът на продукти за защита е от първостепенно значение. Доверете се на качеството на Knauf FireWin и изграждайте в съответствие с  противопожарната безопасност!

За  допълнителна информация и технически решения се свържете с нашия консултант по противопожарна безопасност Иван Бурлаков на тел.: 0700 300 03.

Вижте също...