Новият ламинат на Haro Tritty 200 Aqua обещава висока издръжливост

Tritty 200 Aqua

Според немската компания Haro, подовата серия ламинати Tritty е „изключително успешна от много години“. Сега вариантът Tritty 200 Aqua има за цел да надгради успеха, тъй като по отношение на устойчивостта, той има много да предложи – освен, че е издръжлив и износоустойчив, новият ламинат е подходящ дори за мокри помещения.

Tritty 200 Aqua

Така тази настилка е подходяща както за частна, така и за търговска употреба с интензивно натоварване, което е придружено с необходимата за това гаранция – 25 години за частна употреба и 10 години за търговска употреба. В допълнение, настилката е забележително тиха и удобна благодарение на оборудването “Silent CT” с дебелина 2 мм: според информационния лист, системата осигурява до 60% по-тих звук в стаята и е с до 14 dB по-тиха по отношение на звука при стъпване в сравнение с конвенционалните ламинати.

Tritty 200 Aqua

Освен това Tritty 200 Aqua е класифициран като “забавител на горенето” (Cfl-S1) в съответствие с DIN EN 13501-1. В допълнение, настилката позволява полагане върху система за подово отопление и е класирана като “антистатична” съгласно стандарт DIN EN 1815.

За повече информация: Haro

Вижте също...