Новият онлайн фасаден конфигуратор на Röfix

С новия фасаден конфигуратор Röfix България разширява своите дигитализирани услуги и удобства към клиентите по отношение на цветовия си каталог и оформлението на фасадите. Така се предоставя удобна, екологича и икономична алтернатива на досегашното цветово ветрило и мострите.

„Досега предимно се работеше с примерни мостри или хартиени цветови каталози, което е по-бавно решение и не дава представа на клиента за цялостната картина на проекта. С фасадния конфигуратор предлагаме на нашите клиенти лесно за използване дигитално приложение, което е на разположение денонощно. Само с няколко щраквания всеки може да се превърне в дизайнер “, пояснява управителят на Röfix България инж. Красимир Христов.

roefix

Фасаден конфигуратор – ето как работи

В конфигуратора е възможно да оцветите повърхностите според вашите собствени желания или да им придадете различни структури. Приложението работи както за интериора, така и за фасади на еднофамилни къщи или по-големи жилищни сгради. „Инструментът не само е в помощ на крайният клиент, но също така строителят, интериорният дизайнер или архитектът могат да използват приложението, за да дадат на своите клиенти още по-добри идеи и съвети. Има избор от над 400 цвята от цветовата палитра на Röfix, както и над 30 структури”, казва Здравка Кирилова, маркетинг и връзки с обществеността в Röfix.

roefix

В допълнение към селекцията от примерни изображения клиентите могат лесно да качват и редактират снимка на собствената си фасада или вътрешна стена. Различни творчески дигитални инструменти, типични за дизайнерските програми като четки, вълшебни пръчици и пр., придават атрактивност и практичност на приложението. Фасадният конфигуратор предлага и функция за мащабиране или възможност за регулиране на яркостта. След това можете просто да запазите проекта си. Ако все още има нужда от промени, работният файл може да бъде изтеглен и редактиран отново по-късно.

roefix

“Важно е да отбележим, че все пак е правилно да се проведе консултация с наш търговски представител или партньор от дистрибуторската ни мрежа, за да може да се изготви финална мостра на цветовете и структурите според одобрения вече дигитален проект. Това се прави с цел да няма разминаване в цветовите нюанси и съответно в очакванията на клиента”, добавя Гергана Чавдарова – продуктов мениджър на Röfix България.

Можете да пробвате новият фасаден конфигуратор ТУК.

Може да харесате още...