Röfix стартира играта си, в която отново подарява фасада на един дом

Röfix

Стартира Сезон 2 на играта на Röfix

Обичаме да обличаме дома ви Сезон 2

Вече е в ход второто издание на играта на Röfix, в която австрийската марка с над 130 години опит в сухите строителни смеси и енергийноефективните фасадни системи подарява на победителя цялостна фасада за дома му.

В миналогодишното издание на надпреварата участниците имаха едно-единствено предизвикателство пред себе си – да опишат накратко какво е за тях домът им. Екипът на компанията беше приятно изненадана от множеството емоционални описания, вдъхновени от любовта и топлината на семейната среда. Точно такова усещане създадоха домовете на участниците – като най-святото място, където човек се чувства истински щастлив! В играта се включиха над 600 фасади, а наградата отиде при Стефка Петрова от Сливен.

В Сезон 2 на играта, която стартира на 19 юли и ще продължи до 6 август вкл., участниците имат пред себе си ново предизвикателство – да направят сами цветови и структурен проект на мечтаната фасада с помощта на новия он-лайн Фасаден конфигуратор на Röfix. С него се работи бързо и лесно и могат да се запаметяват и споделят проектите в удобен формат, като за още по-голямо удобство вътре фигурира цялата информация за номерата на избраните цветове, видовете структури и пр. На разположение на потребителя на конфигуратора са 400 цветови нюанса и 30 оригинални структури на покрития.

Как можете да участвате – 3 лесни стъпки до мечтаната фасада

Стъпка 1 – участниците се запознават с правилата на играта и се съгласяват с нейните условия.

Стъпка 2 – участниците правят проект на мечтната фасада през Фасадния конфигуратор или просто снимат фасадата на своя дом.

Стъпка 3 – участниците попълват формуляра за участие, като не забравят да прикачат своя проект или снимка.

Голямата награда е цялостна комбинирана топлоизолационна система Röfix Basis с 10 години гаранция.

В играта може да участват лица над 18 години, ако са собственик на еднофамилна сграда, като в условията е прието и заложено, че обектът и неговата фасада, която предстои да се ремонтира/обнови, ще бъде наричана и приемана навсякъде с ключовия термин “жилище”. Всеки участник получава поощрителна награда – уникална тениска на Röfix.

Можете да пробвате новият Фасаден Конфигуратор и да направите проект, с който да участвате в играта.

Можете да се включите в играта, като не забравяйте да се запознаете с нейните правила.

Röfix

С Фасадния Конфигуратор на Röfix можете да изберете от над 400 цветови нюанса и 30 разнообразни структури.

Röfix

Фасадата, която спечели безплатна фасада през 2020 г. – преди и след. 

Röfix

За повече информация – Рьофикс.

Може да харесате още...