Ново бързосъхнещо подово покритие с ефект против пукнатини

MC-Floor TopSpeed flex

Новото подово покритие MC-Floor TopSpeed flex на немската компания MC-Bauchemie Müller GmbH + Co е високоеластично подово покритие на базата на KineticBoost Technology®, което е разработено за използване в области, застрашени от напукване или в райони с вече съществуващи пукнатини. То се нанася лесно с мече и се втвърдява бързо и безопасно, независимо от влиянието на влажността и температурата.

MC-Floor TopSpeed flex

С новата разработка компанията разширява обхвата на приложение на системата за подово покритие MC-Floor TopSpeed с високоефективно покритие за защита от пукнатини. То е идеално за използване в области, подложени на напукване или в райони, където вече има пукнатини. Благодарение на тази система могат да се създадат цялостни индустриални подове, както и външни повърхности в рамките на един ден и са напълно използваеми след само няколко часа.

MC-Floor TopSpeed flex

Двукомпонентната реакционна смола предлага всички предимства на серията продукти на MC-Floor TopSpeed. Тя съчетава лекотата на използване и бързото втвърдяване, което до голяма степен е независимо от влагата и температурното въздействие, с много добро свързване на пукнатини. Стандартните подови покрития на основата на полиуретан и епоксидна смола могат да се обработват само при температури между 8 и 30 ° С и показват нежелани резултати като дефекти при сцеплението, мехурчета, пори при по-ниски температури и влажност на въздуха и освен това се втвърдяват много по-бавно.

За повече информация: MC-Bauchemie Müller GmbH + Co

Вижте също...