pixel

Ново поколение автомат за покривни хидроизолации

Leister

Varimat V2 е автомат за заваряване с горещ въздух на термопластични хидроизолационни мембрани (PVC,TPO,FPO,EPDM и др). Високата заваръчна скорост (повече от два пъти в сравнение от предишни модели или конкурентни аналози) води до намаляване на разходите и кратки работни срокове.

Мощният мотор позволява работа при наклон на покрива до 30°. Благодарение на патентованата заваръчна дюза и повишена производителност на системата за подгряване на въздуха (+25%), може да бъде постигната скорост на заваряване до 10м/мин. Високата скорост на работа не е за сметка на качеството -системата за притискане на материала и патентованото притискащо колело гарантират заварки без всякави гънки и дефекти.

Новост са патентования “e-drive” бутон за управление,  големия дисплей, който позволява по-лесното следене на заваръчните параметри, по-интуитивни настройки, възможност за запаметяване на програми на работа, подобрена ергономичност и звуков сигнал в случай на грешки. Автомата има защита от прегряване за предотвратяване на запалване, както и вграден модул за по-бързо охлаждане.

Varimat V2 е продукт на швейцарската фирма Leister Technologies AG.

Leister

Може да харесате още...