pixel

YTONG с престижната немска награда „Марка на столетието”

Ytong Марка на столетието

Репутацията на YTONG като една от най-силните марки в Германия бе потвърдена от избора на престижното жури, което включи бранда в утвърдения алманах „Марка на столетието – пътеводни светлини в морето от марки” и му присъди наградата „Търговска марка по немски стандарт”.

Церемонията по награждаването се състоя в края на 2012 г. по време на гала-вечеря в хотел „Адлон” в Берлин. Домакин на събитието беше създателят на изданието „Марка на столетието” г-н Флориан Лангеншайд. С получаването на наградата брандът YTONG се нарежда сред 250-те немски марки, които предлагат уникални продукти в съответната категория.
 

Ytong алманах

В заводите на „Ксела България” в София и Добрич се произвежда широка гама от продукти с марката YTONG. Те представят една от водещите технологии в света за икономичното и енергоефективно строителство.

За изданието:

„Марка на столетието” е издание на немския стандарт EDITIONEN и показва историята на водещите немски брандове в текст и снимки – едно кратко, но впечатляващо резюме с акцент силата на немската икономика. Първото издание на алманаха, отпечатано в 20 000 копия на немски, английски и китайски, предизвиква интерес не само в Германия, но и по цял свят.

Може да харесате още...