Ново решение за противопожарна защита на каналите за кабели

Pyroment-Ek

Немската компания G+H Isolation, специалист по решения за изолация и противопожарна защита, представи нов пожарозащитен канал за кабели – Pyroment-Ek. Той осигурява надеждна функционална цялост на електрическите кабели до 90 минути и позволява по-лесно и по-бързо инсталиране, отколкото при конвенционалните системи. Системата Pyroment-Ek с функционална поддръжка от E30 до E90 работи ефективно както на закрито, така и на открито.

Pyroment-Ek

Благодарение на постоянната и надеждна защита срещу дъжд, замръзване, ултравиолетови лъчи и механични повреди, тя предлага неограничени приложения, дори в критични области като тунели, производствени или химически заводи, електроцентрали, клиники, подземни гаражи или сгради със специално предназначение.

Pyroment-Ek

Pyroment-Ek е система, която е тествана в съответствие с DIN 4102, а инсталацията е бърза и лесна и спестява много време и тегло, тъй като отделните части се доставят готови за употреба и позволяват монтаж от един човек. Противопожарните панели не се залепят или сглобяват, а са поставени поотделно в два припокриващи се слоя в металния канал. Каналът се изработва по индивидуални размери в дву-, три- или четиристранно проектиране, в зависимост от конструктивните условия. Системата е подходяща за директен монтаж върху стени или тавани и върху окачване или скоби.

За повече информация: G+H Isolation

Вижте също...