Саморазливна и самонивелираща се замазка от Sopro

Sopro Bauchemie

За пореден път немската компания Sopro Bauchemie подобрява обхвата на приложение на съвременните замазки, които предлага. По-специално, новото предложение включва значително увеличаване на дебелините на слоя. Съвременните нивелиращи вещества трябва да отговарят на многобройни изисквания едновременно, касаещи както свойствата за саморазливане, така и якостта, времето за изсъхване и не на последно място – възможните дебелини на слоя. Необходими са продукти, които са формулирани по такъв начин, че те могат да бъдат обработвани особено лесно и удобно, но в същото време могат да се използват и гъвкаво – особено по отношение на дебелината на слоя.

Sopro Bauchemie

Новото предложение Sopro FlowSpachtel FS 15 plus предоставя значително увеличение на дебелината на слоя от 40 до 150 mm. Продуктът може да се използва за изравняване на минерални основи и за получаване на плоски, гладки и несегрегирани основи с варираща дебелина на слоя. Sopro Flow Filler FS 15 plus е подходящ за последващо монтиране на подови настилки от всякакъв вид, като керамични покрития, естествени каменни облицовки, текстилни и еластични покрития, както и паркет.

Sopro Bauchemie

Оптималните изравнителни свойства на замазката се дължат на високоефективни пластификатори, а дългият период за полагане от около 25 минути е особено изгоден при работа на само един човек. Подсилената с фибри, гъвкава, циментова замазка, която благодарение на своята формула 2 в 1 е едновременно самонивелираща се и приляга перфектно на скосяванията може да бъде нанесена в слой с дебелина от 2 до 150 mm. Като бързо втвърдяващ се, подсилен с влакна, хидравлично регулиращ изравняващ разтвор, замазката се използва за изравняване и заглаждане, както и за измазване на хоризонтални и вертикални повърхности на закрито и на открито.

За повече информация: Sopro Bauchemie

Вижте също...