pixel

Окачени тавани и преградни стени за съвременен интериорен дизайн

Aspen

Aspen е производствена компания, основана 1989 г. в Турция. Основната ѝ дейност е производство и търговия на окачени тавани и преградни стени с високо качество и на разумни цени.

Чрез своето разнообразие от продукти и методи на приложение, Aspen непрекъснато се адаптира към променящите се изисквания на съвременната архитектура. От деня на основаването си Aspen  увеличава силата си всеки ден и затвърждава позицията си на експерт в сектора.

Продуктите на турската компания отговарят на всякакви нужди и очаквания и предоставят възможност за създаване на различни комбинации. Окачените тавани и преградните стени намират приложение в жилища, офиси, заведения, хотели, концертни зали, летища и др. Ди Трейд Груп и Aspen сключиха дистрибуторско споразумение.

Следните продукти вече можете да откриете при нас: 

Металните окачени таванни системи на компания Aspen  са лесни за монтаж, приложими са както в големи пространства – като офиси и търговски центрове, така и в по-малки. Подходящи са за използване с различни осветителни елементи и разполагат с богата цветова гама.

Aspen

Акустични панели. Тези системи отговарят на нуждите от звукопоглъщащи и отразяващи дървени панели (с опция да са перфорирани или с фуги) във всички пространства,  изискващи обемна акустика. Като носеща система, тя предлага решения по три различни начина: положен,  набразден и скрит носач.

Aspen

Aspen

Преградни стени с различни видове системи според вашите интериорни нужди.

Aspen

Aspen

Подвижните стени са проектирани за многофункционалност, като по този начин ви улесняват да максимизирате или минимизирате пространството, което ви позволява да извлечете максимума от него. Модулните системи варират според вашите приоритети като максимална прозрачност, звукоизолация, бърз монтаж и комбинация от дърво.

Di trade

За контакт и повече информация може да се обърнете към специалистите на Ди Трейд Груп.

Може да харесате още...