pixel

От Баухаус до рустикална идилия с подови настилки в сиво

Parador

Parador залага на сивия цвят при своите подове от винил и ламинат, имитиращи плочки и камък. Според производителя това е много подходящо, за да се създаде контраст с различните стилове на обзавеждане. Визията варира между винтидж стил и децентни повърхности.

Parador иска да внесе оригиналната красота на естествен камък или керамични плочки в дома. Подовите настилки с вид на бетон, камък или гранит изглеждат автентични и естествени. Спокойно въздействащите повърхности образуват вълнуващ контраст с живите дървени структури и органични форми. А ако ви харесва нещо по-изразително, можете да използвате подове от винил и ламинат, които напомнят на цветни винтидж плочки.

Parador

Доминиращият сив цвят може да се комбинира с модерен дизайн, както и с антики или мебели за селска къща. Подовите настилки Parador с вид на бетон и гранит хармонират с различните стилове. Трябва да се спомене и тенденцията от средата на века с пищни златни и месингови цветове. Или алтернативата, стил Баухаус, с неговите строги кубични форми и редуцирани цветове.

Снимки – Parador.

Може да харесате още...