pixel

Подложна мембрана за взискателно строителство на покриви

Permo Extreme SK

Klöber предлага изключително здрава първокласна мембрана Permo Extreme SK специално за повишените изисквания при използване на жилищно пространство под скатни покриви. Заедно с подходящите системни аксесоари, тя отговаря на изисквания от най-висок клас. Трайното, ветроустойчиво и водоустойчиво залепване на припокриващите се зони осигурява високо ниво на водонепропускливост. Permo Extreme SK е особено здрава мембрана със специално покритие, висока якост на разкъсване и устойчивост на повреда от пирони.

Permo Extreme SK

Със sd стойност за въздушния слой от 0,08 м, тя е силно пропусклива и улеснява изсъхването на покривната конструкция. Интегрираният участък за залепване с уплътняващ ръб позволява бързо и сигурно решение за създаване на ветроустойчиви връзки. В същото време уплътнителният ръб гарантира добро припокриване и подобрено оттичане на водата. Освен това има специално водоотблъскващо покритие за екстремни натоварвания. Покритието против хлъзгане осигурява много висока водоустойчивост и устойчивост на температура от -40 до +100°C.

С тези характеристики подложната мембрана е подходяща и като импровизирано покритие по време на строителната фаза. Permo Extreme SK отговаря на клас UDB-A/USB-A на асоциацията ZVDH. В комбинация с оригиналните продукти за уплътняване и залепване на Klöber при наклон на покриви от 14°, мембраната е тествана и одобрена като временен покрив в съответствие с техническите правила на ZVDH. Допустимо е време на излагане на открито до осем седмици.

Снимки – Klöber.

Може да харесате още...

Izolacii.eu