Pandomo® Terrazzo от Ardex. Разнообразвие от възможности.

Pandomo® Terrazzo в своите разновидности е модерна система за дизайн, едно елегантно изпълнение на настилката с класическа Terrazzo оптика.

Pandomo® TerrazzoBasic е идеалният избор за бързо използваеми минерални декоративни подове. За много бърза творческа работа с регионален привкус. Pandomo® TerrazzoBasic е изгодна алтернатива в сравнение с традиционните Terrazzo-техники. Дебелината на слоя е от 25 mm.

Една идея по-фино.

Pandomo® TerrazzoMicro предлага още един аспект на дизайна с Terrazzo оптика. Големината на камъчетата тук е значително по-фина. Въздействието е хомогенно, спокойно и може би една нотка по-класно. Акцентите са дискретни, а типичният характер се запазва. Дебелина на слоя е от 11 mm.

Pandomo® TerrazzoPlus съчетава големите предимства на класическия Terrazzo-под като елегантност, екстремна устойчивост и дълголетие с невиждано до сега ниво на ефективност. Благодарение на бързото полагане и ранната якост могат да се полагат около 120 квадратни метра Pandomo® TerrazzoPlus дневно. Дебелина на слоя от 25 mm.

Основата на Pandomo® TerrazzoPlus е много беден на напрежения свързващ цимент в комбинация с камъчета от различни минерални агрегати. По отношение на товароносимост и устойчивост на износване Pandomo® TerrazzoPlus превъзхожда конвенционалното Terrazzo. Със своята елегантност се вписва идеално във всяка област и осигурява безшевен под във фоайета и коридори. С огромно удоволствие представяме нашата референция – единственият по рода си детски научен център в България и Източна Европа.

Pandomo® Terrazzo е подходящ за интериора на:
– всички жилищни помещения;
– заведения;
– мгазини, изложбени зали и музеи;
– офиси и конферентни зали;
– хотели и ресторанти.

За контакти и повече информация, можете да се свържете с Ардекс.

Вижте също...