pixel

Персонализирайте дренажните канали с цветове от RAL 

Birco

Има истинска алтернатива на неръждаемата стомана за капаците на дренажни канали. Благодарение на специалното покритие за боядисване се използва пълната цветова гама RAL, която осигурява по-голяма свобода в дизайна. По този начин могат да се задават контрасти, да се маркират зони или да се постигат еднакви дизайни. Освен това цветните капаци за канали предлагат най-високо ниво на защита от корозия и UV устойчивост.

Всички капаци за дренажните канали в даден имот могат да бъдат оцветени с BIRCOcolor или да се използват като специални акценти. Може да изберете цветове по RAL или ахроматични, матови или гланцови, също металик, сребро, бронз или злато. Ако направите запитване, можете да получите цвят по ваше желание и да намерите решение с BIRCO за вашия канал. Катодното боядисване (KTL), извършено в два етапа и последващо цветно покритие, е по-екологична алтернатива на поцинкованата стомана и гарантира най-високото ниво на защита от корозия и UV устойчивост. BIRCOcolor може да се използва дори в зони на контакт с киселини, основи, масла и горива без почти никакви ограничения.

Капак на канала с боядисване с потапяне плюс прахово покритие за максимална здравина
Със специално покритие от BIRCO можете да постигнете хармония и да се впишете в съответната архитектурна концепция, а дренажните канали да станат по-устойчиви срещу UV лъчи, луга и хлор. Основата за трайно запечатване на повърхностите BIRCOcolor е специално KTL покритие, което изцяло обгражда отлятия или стоманен материал на дренажния канал. Състои се от 80% напълно деминерализирана вода без хром и олово. На втория етап идва праховото покритие и пигментът е запечен. Поради това висококачественият пигмент е устойчив на UV лъчи, силно устойчив е на корозия и следователно е с изключително устойчив цвят. Няма инфилтрация на първия защитен слой. Това означава, че BIRCOcolor е много повече от “просто” цвят. Специалният тип покритие предлага дълготрайна защита за капака на канала. В случай че той е изработен от стомана, това е и по-екологичен вариант на конвенционалното горещо поцинковане.

В допълнение към естетическия дизайн, впечатляващият външен вид на цветните капаци може да се използва и за маркиране на определени зони или за обозначаване на опасности. По-високият цветен контраст увеличава видимостта. Издръжливостта на двойното покритие от BIRCOcolor е тествана в климатични камери за симулиран период на натоварване от 25 години. BIRCO дори предлага допълнителен комплект за отстраняване на повреди.

Може да харесате още...

Izolacii.eu