pixel

Плочки с визията на естествен камък и рустикален релеф

Restonica

Restonica е името на новата концепция за стенни плочки от Villeroy & Boch Tiles, съчетаваща естествен камък с рустикална релефна декорация. Гланцираните керамични плочки са с размери 30х90 и 20х60 см.

Плочките в размер 90 см са подравнени и благодарение на прецизните ръбове могат да се полагат с особено тесни фуги. Плочките и в двата формата имат повърхностно покритие, което е лесно за почистване и поддръжка – CeramicPlus.

Трите цвята – кремав, грейж (greige) – микс от сиво (gray) и бежово (beige) – и антрацит са съобразени с актуалните тенденции на обзавеждане и в зависимост от комбинацията с други цветове или материали, създават по-ясна, чиста или по-рустикална атмосфера. И в трите цвята се предлагат гладки и декоративни плочки със сложен релеф.

Restonica

С концепцията за стена Restonica може да се създаде фина, естествена атмосфера. За подово покритие се препоръчват керамичните CeramicPlus от серията Rocky.Art. Restonica може успешно да се комбинира с трите нови нюанса от концепцията за порцеланов камък Hudson – пепелно сиво, тъмна пепел и магма, която има естествен, пуристичен вид на пясъчник с нежна релефна структура.

Може да харесате още...