pixel

Под от бетон за промишлени сгради, магазини, офиси и частни домове

Шлифованият и полиран под от бетон е един от най-икономичните и в много отношения превъзхожда индустриалните подове с покрития като напр. епоксидна смола. За да се осигури максимална здравина и изключителна устойчивост на триене при висококачествен външен вид, професионалистите от Bosus шлифоват и импрегнират новите бетонни повърхности. Шлифован и полиран бетонен под или замазка е идеален за сгради и халета, които имат и представителни функции. Издръжливи, лесни за поддръжка и евтини, шлифованите бетонни подове трудно могат да бъдат надминати по качества, когато става дума за промишлени помещения. Индустриалните подове без фуги междувременно се превръщат и в неразделна част от модерната архитектура, независимо от функционалните аспекти и благодарение на разнообразните възможности за творчество, които предлагат.

Дори бетон или замазка, които са силно увредени от употреба, например със следи от използването на подемна техника, могат да бъдат преобразени в атрактивни повърхности чрез шлайфане и полиране. При рехабилитацията на промишлени подове Bosus също използва доказаната рецепта: почистване, шлайфане, полиране, импрегниране. В своята дългогодишна практика при възвръщането на блясъка на износени и увредени промишлени повърхности Bosus непрекъснато развива нови методи и специални партньорства.

Отскоро компанията открива и нов офис в Бавария (Германия) и подготвя специална изложбена зала със свои решения – от обработен мрамор до модерни дизайнерски настилки.

Може да харесате още...

Izolacii.eu