pixel

Земни акценти с Ferro Concrete

Ferro Concrete от Braun-Steine GmbH e бетонен блок с атрактивна ръждива патина, който отваря нови възможности за проектанти, изпълнители и собственици на градини при създаването на алеи и площадки. Комплектът Ferro Concrete Decor позволява допълнителни атрактивни стилови комбинации.

Моделите напомнят на мавритански плочки и са в перфектна хармония с металнокафявия тон. Всеки комплект се състои от девет елемента с размери 25 х 25 см, които могат да се комбинират по различен начин.

Ferro Concrete вече може да се използва и за добавяне на акценти към стените. Елементът за стена е с дължина 90 см и ширина 22,5 см и се съчетава перфектно с плоските удължени тухли от Cult Long-Line.

Ferro Concrete има и вертикални решения: бетонните елементи с височина 2.60 метра и ширина 1 метър с визия на кортен ламарина могат да предпазват от любопитни погледи, да оформят помещения или да създават стилни скулптури в градината. След инсталация елементите са високи два метра и подобно на своите образци от метал са украсени от своя автентична ръждива патина.

Може да харесате още...

Izolacii.eu