pixel

Подарък от Брамак за вашата покривна система

bramac

Зимата все още е далеч и дядо Коледа няма да тръгне да разнася подаръци скоро. Но тъй като, независимо от сезона, всички обичаме подаръците – и този месец подаряваме 15 години застраховка.

Регистрирай своята покупка и се възползвайте от нашия подарък. Стойността на застраховката е на база нето фактурна стойност на закупените материали за юридически лица и бруто фактурна стойност на закупените материали от физически лица.

Застраховката важи само за оригинална покривна система Брамак, т.е. керемиди и елементи от покривната система. Минималната стойност на покупката трябва да бъде не по-малко от 1500 лв. с ДДС, а задължителните елементи от системата са елементите за сух монтаж на било и Брамак фолио. Ограничение за модел керемиди няма.

Застраховката се издава срещу представяне на копие от фактурата за закупените материали, точен адрес на обект и координати за контакт с инвеститора или собственика, както и след монтаж на покривната система.

Съгласно общите условия на застрахователя, той има право да осъществява проверки на обектите за използваните на покрива материали. В случай на некоректност, застраховката няма да бъде валидна.

Регистрацията на покупката можете да направите онлайн, попълвайки формуляра или по следните възможни начини:
– с изпращане на документите по факс 0725/ 68 091;
– на имейл [email protected];
– по пощата на адрес: 2100 Елин Пелин, п.к.31, „Брамак ПС” ЕООД.

Може да харесате още...

Izolacii.eu