pixel

Подови покрития с импулс от природата

Arturo

Новата колекция Color Collection 3.0 на Arturo се фокусира върху импулсите от природата с общо 64 ярки цвята. Групирани в шестте актуални стила Арктика, Скали, Ривиера, Амазонка, Ванкувър и Калахари, те определят дизайна и гарантират приятно усещане.

Всеки стил има индивидуална цветова палитра с четири цветови нюанса – в обикновен вид и с визия на бетон. „С новите дизайнерски концепции искаме да покажем потенциала на нашите подови покрития“, обяснява дизайнерът на Arturo Теа Крудерс. Новата колекция Color е разработена в тясно сътрудничество с архитекти, интериорни дизайнери и майстори на подови покрития.

Arturo

Оптимални експлоатационни свойства за нови и съществуващи сгради

Покритията от полиуретан с дебелина само два-три милиметра са не само красиви, но и с най-добри функционални свойства. Те са издръжливи, осигуряват висок комфорт при ходене, добра акустика, почистват се лесно, устойчиви са на течности, много устойчиви са на износване, надраскване и напукване. В комбинация с грунд, пълнител за драскотини и матов, сатенено матов или гланцов лак като финишно покритие подът получава оптимална защита и перфектен външен вид. Покритията се предлагат за различни области на приложение. Те имат ниски емисии и отговарят на най-високите изисквания за качество и здравословни условия.

Снимки: Arturo

Може да харесате още...

Izolacii.eu