pixel

Подово отопление без EPS изолация

Herotec

Компания Herotec залага не само на системни елементи на основата на EPS/Neopor. Производителят предлага и варианти с минерална вата като tempusRock и tempusRock TBS. Това е първата в света система за сухо строителство с този материал.

Семейството продукти tempusFlat Klett представлява друга алтернатива и преследва свои цели. Като самозалепващ се велкро покривен слой, те може да се използват за създаване на основата за закрепване на отоплителните тръби. Ако правите ремонт, с варианта „DS“ може да се намерят решения за изолация с тънки слоеве. Изискванията за ниски подови конструкции с подобряване на изолацията от ударен шум  лесно могат да бъдат изпълнени с варианта „dB“. Всички продукти са без EPS.

Не на последно място, системата за сухо строителство tempusGreen се фокусира и върху изолацията с дървесни влакна. Преградите, необходими за странично разпределение на топлината, са механично закрепени към основната плоча с помощта на патентован метод. Това гарантира, че те могат да бъдат използвани повторно.

Може да харесате още...