Подово покритие с епоксидна смола от Hahne

Hadalan MBH Multicolor

Немската компания Hahne представи новото си подово покритие Hadalan MBH Multicolor като интелигентна алтернатива на подовите плочки, линолеум и каучук. Основата на системата е универсалната епоксидна смола Hadalan MBH 12E. Тя е устойчива на химикали и обещава висока механична якост. Въз основа на двата основни цвята Classic Beige и Contrast Grey, покритието осигурява приятен външен вид на помещенията.

Hadalan MBH Multicolor

Благодарение на много ниските емисии на замърсители (Emicode EC1 Plus), системата за подово покритие е особено подходяща за чувствителни интериорни зони като детски градини, дневни и болници. Устойчивостта на химикали, вода и масла, както и механичната якост също осигуряват стабилна и изключително еластична основа. По желание подът може да бъде запечатан с Hadalan Topcoat M 12P, което му придава противоплъзгащи свойства.

Hadalan MBH Multicolor

Покритието се полага като първо подът се грундира с двукомпонентната епоксидна смола. Последващият изравняващ слой осигурява хомогенна, гладка и равномерна цветна повърхност. Това е последвано от полагане на многоцветното изравняващо съединение. След като изравняващото съединение се втвърди, покритието може да бъде запечатано с полиуретанова смола Hadalan Topcoat. При температура от 20 ° C и относителна влажност от 60%, новият под е напълно втвърден и еластичен след малко по-малко от 24 часа.

За повече информация: Hahne

Вижте също...