Екологична изолация с обезвлажняваща мазилка от Haga

Haga

Влажните стени са най-честата причина за повреда на сградите – не само в старите сгради, но все повече и в новите сгради: тъмни, влажни петна, белене на мазилката на слоеве, мухъл в интериора, нарастващи разходи за отопление. Изолационната и обезвлажняваща мазилка Biotherm на швейцарската компания Haga осигурява сухи стени, топлоизолация и е незапалима. Благодарение на нея, водата проникнала в стените може да изсъхне без препятствия.

Haga

Мазилката изглежда като цялостна топлоизолационна композитна система. Порестата изолация и обезводняваща мазилка е подходяща за измазване на външни и вътрешни стени, както и на мазета. Дори при дебелина на мазилка от три сантиметра коефициента на топлопреминаване се подобрява с до 40 процента. Интериорите се затоплят по-бързо, а самата стена не усеща студена. При дебелина от шест сантиметра стените обработени с мазилката могат да се запазят трайно сухи.

Haga

Благодарение на тази мазилка, която е отворена за дифузия, мазетата не задържат неприятни миризми дори ако през лятото топлият влажен въздух отвън се кондензира по прохладните стени на сутерена. Сухата смес се обработва като конвенционална мазилка на ръка или с машина за шпакловане. Разтворът може да се положи дори върху неравни повърхности. За крайния завършек на стените компанията предлага чисто биологични естествени варови покрития в много цветове и структури.

За повече информация: Haga

Вижте също...