pixel

Покриване на балкони само за 8 часа

Hadalan

Иновативна високоскоростна система за нанасяне на покрития

Името Velo произлиза от velox (на латински – бърз, пъргав, ловък) и velocity (на английски – скорост) и отразява основната идея на системата. По този начин балконската система Hadalan® Velo е последователно проектирана за осигуряване на максимална бързина. Тук всички компоненти на системата се свързват помежду си и по този начин позволяват цялостна хидроизолация и покритие на балкона само в рамките на един работен ден.

Цветът на покритието се създава директно на място. За тази цел Hadalan®ColourPowder се разбърква в хидроизолационния и износващ слой Hadalan® Velo-Seal. По този начин е възможно да се реагира гъвкаво на желанията на клиентите по всяко време. Предимствата са по-ниски разходи за труд, по-кратки престои, капацитет от по-висок порядък.

Hadalan

Една система, много възможности

Системата Hadalan® Velo-Balkon предлага висока степен на гъвкавост, когато става въпрос за покриване на балкони, лоджии, аркади и тераси.

Тъй като основният продукт на системата Hadalan® Velo-Seal е не само иновативна хидроизолация, но и едновременно с това износоустойчив слой, могат да се реализират различни надстройки. От обикновения едноцветен хидроизолационен и износващ слой, който е готов след около 2 часа, до пръсканите покрития с високоустойчиво уплътнение.

Снимки: Hadalan

Може да харесате още...

Izolacii.eu