pixel

Покривни обшивки и аксесоари от MetalTech Global

MetalTech

MetalTech Global може да осигури всичко, от което имате нужда при покривните обшивки. Нашите  открити покривни обшивки са изработени от elZinc, мед, неръждаема стомана с медно покритие, алуминий, цинк, неръждаема стомана и титан.

Дори когато конструкцията не включва метален покрив, металът все още се използва в комбинация с алтернативни покривни материали. Въпреки че понякога за удобство се използват синтетични материали, нищо не може да се сравни с издръжливостта на метала при покривните покрития. MetalTech разполага на склад с над дванадесет различни системи за покривни обшивки, които могат да се използват с керемиди, шисти, кедрови или асфалтови шингли, мазилка, тухли или каменни стени, както и към комини, корнизи, стени, покривни прозорци и фотоволтаични системи. Фирмата изработва покривни обшивки и по поръчка според спецификациите на клиента.

Качеството на материала на покривната обшивка определя устойчивостта на покрива на корозия, течове и повреди от вода. Когато се използват най-добрите материали за покривни обшивки, те могат да подобрят експлоатационните характеристики на покрива. Когато материалите за покривни обшивки са изработени от най-добрите метали, се удължава жизненият цикъл на покрива.

MetalTech

Обшивките на MetalTech могат да бъдат изработени за екстериорни и интериорни елементи, като се използват редица устойчиви метали. Предлагат се обшивки за всички покривни системи от ламарина и строителни системи от метал:
– обшивка на каси за врати и прозорци;
– обшивка за первази за прозорци;
– облицовка на горната част на прозорци и врати;
– обшивка на основата на стенни облицовъчни системи;
– облицовка на външни ъгли;
– облицовка на вътрешни ъгли;
– обшивка на горната част на стенни системи за метални сгради;
– облицовка на парапети (корнизи);
– обшивка на корнизи на метални покриви;
– обшивка на гребена на покривни системи;
– обшивка на билото и козирката на метални покриви;
– обшивка на улеите за покривни системи;
– обшивка на улуци за системи за дъждовна вода;
– обшивка на капандури на метални покриви.

Приложение и употреба в строителството – покрив. Тип метал – неръждаема стомана, титан, мед, цинк / алуминий и цинк. Свойства – антикорозионни.

Снимки: MetalTech

Може да харесате още...