pixel

Полиуретаново лепило за изолационни панели – Soudal Trade Adhesive Foam

soudal

Trade Adhesive Foam е готово за употреба еднокомпонентно, самоекспандиращо се полиуретаново лепило за чисто, ефикасно и икономично залепване на изолационни панели и гипсокартон. Различното при това лепило е, че то е снабдено с патентования Soudal Mega Adapter, който в комбинация със специалната му формула постига изключителен обем и добив, почти без никаква последваща изсъхването експанзия.

Едно от предимствата на продукта е, че благодарение на своя накрайник се редуцира 30% от работното време в сравнение с пените със стандартен накрайник. Trade Adhesive Foam притежава една от най-важните характеристики, когато става въпрос за залепване на панели и изолация – много голяма първоначална сила на залепване дори и при ниски температури, а също и е подходяща за вертикални приложения.  При запълването на фуги и кухини, топлопроводимостта на пяната усилва и подобрява представянето на изолационите панели и цялостното енергийно представяне на сградата. Освен гореспоменатите качества, Trade Adhesive Foam при нанасянето си нивелира неравните повърхности и съхне бързо, което позволява да се продължи работа един час след монтажа. След изсъхването си пяната остава гъвкавa и не се начупва, което гарантира дълготрайността и силата на връзката. Trade Adhesive Foam е устойчива на много разтворители, бои и химикали. Тя е подходяща за залепване на полистирен (EPS и XPS), полиуретан ( PUR/PIR) и изолационни панели на основата на фенолни смоли към плоски покриви, фасади, изолационни панели, тавани, вътрешна изолация и други.

За Soudal

Soudal е най-големият независим европейски производител на уплътнители, лепила и полиуретанови пени за професионални и хоби потребители. Групата притежава 20 завода на 4 континента и има над 3000 служители. Soudal е 100% белгийска семейна компания, ръководена от своя основател г-н Вик Сверц, който я превръща в международен играч и експерт в строителните химически продукти.

Може да харесате още...