pixel

Практично и красиво решение в света на фаянса

Dural

На тазгодишния панаир Cersaie в Болоня специалистът по профили Dural представя система за самозалепване, нови варианти на дизайнерските рафтове TI-Shelf и нова модулна концепция за шоурум. Това означава, че компанията предлага не само практични, но и красиви продукти за фаянсаджиите.

Елегантни, функционални и неусложнени – Dural представя широката си гама от продукти на посетителите на изложението Cersaie. Самозалепващата се система за уплътняване WarpSeal например може да се използва върху различни основи в бани и мокри помещения, без да отнема много време за подготвителни дейности. Не е необходимо продължително време за съхнене, така че системата гарантира лесно нанасяне и спестява на време.

Dural

Dural представя и серията TI-Shelf за бани, но също и за кухни. Елегантната система за съхранение вече се предлага в два нови варианта с 64 версии, което позволява естетичен дизайн, който същевременно отговаря на високите стандарти за функционална безопасност. По време на монтажа версиите Line и Penta могат да се вмъкнат в откритата фуга на плочките без особени усилия и да се фиксират там, без да се повреди уплътнението. Освен това с новата си цветова палитра Dural продължава темата за дизайна на плочките и фитингите и показва съответстващата серия профили Diamond с диамантено сечение, рафтове и душ-канали. Цветовото ветрило е представено в новосъздадената концепция за шоурум за специализираната търговия, която се характеризира с модулност и вълнуваща комбинация от метал и дърво.

Снимки: Dural

Може да харесате още...

Izolacii.eu