pixel

Покривна мембрана от ново поколение

Firestone

RubberCover EPDM на Firestone е високоефективна покривна система за жилищни плоски покриви с площ до 150 m². Това включва пристройки, веранди, мансарди, гаражи, навеси за автомобили, градински навеси, балкони, улуци и ремаркета.

Системата се базира на високоефективни EPDM каучукови мембрани и ограничен набор от аксесоари, предлагащи водонепропускливо и трайно покривно решение. Тя може да се монтира върху широк спектър от основи, което я прави подходяща както за ремонти, така и за ново строителство. Системата е съвместима със зелени, соларни, сини и достъпни покриви.

Предимства:

Усъвършенствана издръжливост

RubberCover EPDM има отлична устойчивост на UV лъчи, озон, микроорганизми и тежки метеорологични условия. Очакваната му продължителност на живот е над 50 години.

Лесен монтаж

RubberCover EPDM на Firestone е лек, гъвкав, лесен за работа и позволява кратко време за монтаж. Предлага се на големи листове, които могат да покрият повечето жилищни покриви в едно цяло, без никакви полеви шевове.

Firestone

Инсталация без пламък

За инсталирането на RubberCover EPDM не е необходима горелка. Мембраната просто се залепва към основата с помощта на контактно лепило.

Безвреден за околната среда

Благодарение на изключителната си издръжливост, лесната поддръжка и годността за рециклиране, RubberCover EPDM е един от най-екологичните покривни продукти на пазара. Няколко проучвания на трети страни са доказали, че EPDM мембраните имат по-малко въздействие върху околната среда в сравнение с други покривни мембрани. RubberCover EPDM мембраната е химически инертна и не отделя токсични съставки, което я прави подходяща за оползотворяване на дъждовната вода за санитарна употреба. Освен това системата е съвместима с екстензивни зелени покриви и фотоволтаични системи.

Снимки: Firestone

Може да харесате още...

Izolacii.eu